Hej och karibuni

Hej och karibuni

Bloggen är avslutad...

...men välkomnar ändå nya läsare. Mejla oss gärna eftersom vi inte ser ev nya kommentarer.

Midsommarafton

AdoptionPosted by Mattias 2009-06-19 15:20
Igår var vi lite osäkra på om vi behövde åka till domstolen idag. Våra grannar Lundkvists fick besked via SMS att de skulle infinna sig i rätten kl 9.00 så vi tänkte att det är säkrast att göra likadant. Min kostym, som jag köpte i december 1998, har jag tidigare inte använt lika frekvent som de senaste veckorna, så den börjar bli sliten. Kommer nog lämna kvar den i Kenya.
Hakuna jam (ingen trafikstockning) var dagens udda trafiksituation, så nästan samtidigt som Lundkvists, Sörlings och Muteru anlände vi till rätten strax före 8. Vi hann med varsin snabb kaffe på Java och Muteru som nyss återvänt från Sverige bjöd. Trevligt!

För oss och Lundkvist, som haft samma domare, var dagens övning en snabb tillställning. Domaren läste snabbt upp domslutet, innehållande vår och Ambros bakgrund och rekommendationer från de olika rapportskrivarna samt en egen bedömning att vi var lämpliga som föräldrar åt Ambros. Det var alltså idag det officiella beslutet fattades så det kändes bra att vara med, även om vi förstod att vi inte behövt vara det.

Midsommarafton kommer vi alltså framöver också fira som Ambros adoptionsdag!

Återkommer med mer info om dagen senare, men här är familjen återigen framför domstolen.


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Monica R 2009-06-20 21:12

Finaste familjen:-))

vilken härligt dubbel anledning ni kommer att ha att fira midsommar!
hoppas passet kan bli klart med turbofart så ni får komma till svedala snart

kram Monica R

Posted by Mattias 2009-06-20 11:39

Ja, det var en härlig midsommarafton! Nu hoppas vi att allt pappersfixande med svenska myndigheter går snabbt så att vi kan åka hem snart. Och ja - Ambros har fortfarande storlek 92!

Glad midsommar på er!

Posted by Carina M 2009-06-19 17:05

Hej

Vilken underbar midsommarafton ni får! Det är er verkligen väl unt efter alla tidigare komplikationer. Nu ser vi fram emot att få hem er. Är det fortfarande strl 92 som gäller? Tänk vad roligt för Ellentin att få komma hem. Kanske hinner hon fira lite sommarlov med kompisarna, hoppas det. Nej, nu vankas här snart sill och pärer enligt svensk tradition. Glad midsommar på er!! Carina o Ingmar