Hej och karibuni

Hej och karibuni

Bloggen är avslutad...

...men välkomnar ändå nya läsare. Mejla oss gärna eftersom vi inte ser ev nya kommentarer.

Sjelebot

KenyaPosted by Mattias 2009-05-23 20:53
"Ta dere en tur ut til Windsor Golf Club and Country Club. Der kan dere gå tur i skogen uten vakter, bade i varmt basseng og nyte en fantastisk stillhet og ro. Det er sjelebot."
Så löd en uppmaning till Cissi häromdagen från en av hennes norska facebook-kompisar.

Sagt och gjort. Vi kollade upp klubben på nätet och kollade med vår taxikompis Sam om han kunde köra oss. Det kunde han i sin nya rymliga bil och vi hade en härlig dag på golfklubben.

Kanske Ellentin och jag ska göra slag i saken och ta grönt kort om vi blir kvar härnere? Cissi har ju ett som hon kanske får uppdatera... Får se, men det känns som ett härligt ställe att tillbringa fler lördagar på!

När vi åkte hem tog vi Ole Odume road som öppnats idag! Det är en genomfartsväg förbi The Hamptons som de jobbat med sedan före vi kom hit i november! Stort!


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by svärmor 2009-05-23 22:44

Det låter som om ni haft en skön dag. Det behövde ni verkligen. Ta grönt kort så väntar en hel hoper golfbollar härute i Lubban. Kramar till er alla från Birgitta