Ellentins blogg

Ellentins blogg

Om bloggen

Välkommen till min blogg. Läs mina inlägg och skriv gärna en kommentar!

Kenyalängtan och Londonresan

HemmaPosted by Ellentin 29 Mar, 2012 22:47
Hej, jag har inte skrivit på jättelänge. Men i början av mars åkte jag och mormor till London i en vecka. Det va jättehärligt! Vi va på två musikaler, åkte London Eye, gick på Madame Tussauds och gjorde mycket annat.

Här är det bilder:


Dit vill jag åka igen.................
Men nu har jag kenyalängtan. Jag gick in på googlekartan här om dan, då letade jag upp Bambo Lane där vi bodde under den långa tiden. Sedan hittade jag därifrån till ett köpcenter som heter Nakumatt Junction, Svenska skolan och ett stort köpcenter som heter Yaya. Så jag kan vägen utantill. :)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maj-Lis,köksa på Svartvik 04 Apr, 2012 22:40

Hej Ellentin. Vad skoj att du skrivit i bloggen, jag kollar in jätteofta men det är sällan nåt nytt men nu har du äntligeen skrivit o berättat,även med bilder från Londonresan. Jag satt faktist häromkvällen o pratade med min man om att vi borde åka dit o kolla in staden, ja det var när programmet o Morgan o Ola-Conny från Ullared visades, de reste till London.

Glad Påsk till dej och familjen. Kram/ Maj-Lis.

Posted by Ellentin :D 01 Apr, 2012 20:05

:) Tack så mkt, kul att du kollar in min blogg då och då :D :D

/HUGS från mej

Posted by Antonia!! 31 Mar, 2012 12:34

Ja, nu är jag jätte avis på dig (vilket du säkert redan vet) att åka till London gå på Madame Tussaud och kolla på snniiiga vaxdockor... som t.ex. Shrek XD!! Jag vill också åka dit eftersom ni verkade haft det så bra! Jag hoppas också att ni kan få åka till Kenya snart, ni som längtar så! Men bli inte borta så länge då saknar vi dig Ellentin!!

//kramar så mycket, Antonia XD<3