Ellentins blogg

Ellentins blogg

Om bloggen

Välkommen till min blogg. Läs mina inlägg och skriv gärna en kommentar!

Spännande Historia, så läs!

KenyaPosted by Ellentin 05 Mar, 2011 05:38

Oj... Nu har jag inte skrivit på ganska länge. Men då är det ju bra att jag gör det nu. Det har hänt mycket sedan jag skrev sist. Vi har varit på Safari och då klappade och matade jag en svart blind 17:årig 1900 kilos noshörning. Det är det inte många som gjort. Vi såg också många djur på safarin, t.ex: noshörningar, elefanter, antiloper, zebror giraffer och pumbas (alltså vårtsvin).

Igår var vi till svenska skolan här. Då hälsade jag på min gamla klass. Det var bara tre killar som jag kände igen. I klassen var också en till kille och två tjejer. Jag var med tjejerna på rasten. De var jättesnälla och det kändes som jag kände dem direkt.

Sedan gick vi och åt lunch på Java. Vi behövde handla lite, så vi gorde det på Nakumatt. Vi hann inte betala. För innan det var det en bov som tog mammas plånbok, med pengar, mobil, bankkort och pass. (INTE SÅ SUPERBRA)

Var inte oroliga! Vi ska komma hem, med mamma för det finns en svensk ambasad i Nairobi.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Carro 10 Mar, 2011 21:22

Hej!!

Vad kul ni verkar ha!! Jag har iaf aldrig klappat och matat en svart, blind, 17:årig, 1900 kilos noshörning så det måste ha vart en upplevelse!!

Själv håller jag på med Extreme Home Makeover på mitt rum och jag hoppas att det blir bra!! Ses!!! :)

Posted by Mormor Birgitta 05 Mar, 2011 09:57

Då blir jag lugn, för jag vill ju ha hem din mamma också. Även om det går att lösa så är det ju en massa besvär med det. Kul att se att ni har det bra för övrigt. Så kul det måste ha varit att träffa noshörningen. De flesta av oss har ju bara sett sådana på bild.
Många kramar älskade barbarn från mormor. Hanz hälsar också!!